dilluns, 23 de gener del 2012

Reentreé

La tornada ha costat.

Després de les vacances de Nadal a casa s'ha fet costerut tornar-hi, i per això s'ha fet més llarga del que hauríem volgut la pausa bloguera. Però ja hi som altra vegada, amb una entrada curteta, que ja tocava, i només per dir que tot continua bé. Aquestes primeres setmanes de l'any ens hem fet passar els enyors amb bona teca (paella zamorana inclosa!), passejades lluminosess vora el mar, un concert de Hladno Pivo* (rock del bo!) a l'Arsenal, una visita a l'exposició fotogràfica "Barcelona live stream" a Zadar (?!), i amb força estones casolanes, estrenant l'aire condicionat (que també fa escalforeta), regal dels Reis croats.

Ara el que més ens anima és l'arribada de l'època d'exàmens perquè nosaltres escamparem la boira uns dies a Bòsnia, on ens fotrem de fred i podrem respirar un aire diferent dels balcans. Us explicarem com va.

Ens hem proposat d'anar mantenint viu aquest espai, afegint-hi coses més sovintet. Esperem que el propòsit sigui dels que es compleixen de veritat i arriben a final d'any. 


Sretan nova godina i fins ben aviat!


* Us animem a escoltar aquesta cançó, es diu Konobar ('cambrer'). La trobem la mar d'animada i agraïda, perquè és d'aquelles que es poden cantar sense saber-ne gens ni mica què diu (com a mínim l'últim tros: looo, looo, lo-lo-lo-lo, lo-lo-lo-lo!!!). Per si voleu fer karaoke, hem triat el vídeo que té la lletra. Qui és el més valent?

3 comentaris:

  1. Ja era hora de saber alguna cosa de vosaltres, ja us trobava a faltar!!!

    Que vagi moooolt bé l'estada a Bòsnia.

    P.D= Ja he entès el funcionament per fer cometaris... Jejeje!!!

    ResponElimina
  2. ei,
    me n'alegr puno puno!
    passeu la informacija, que en necessit de la bona!
    imate i klimaaaaaa,
    (i bura) napokon!

    pa da, (em) vaig reconèixer (a) la foto!
    biquiños!

    ResponElimina
  3. Nuri, molt bé! Sabíem que ho aconseguiries! Estem molt contents que ja ens puguis escriure comentaris, esperem llegir-te ben sovint. Molts records cap a Garrigàs!

    Roser, hem hagut de llegir aquest missatge anònim unes quantes vegades per entendre què deia i, sobretot, endevinar qui ho deia. Ens has ben entretingut amb aquest domini lingüístic tan exhuberant! Hvala lijepa!

    ResponElimina